Back to forum
image
rss 57 weeks ago
I'm experiencing a problem with uploading a design onto your website or server.

Every time I tried to upload my design, it keeps telling me that my filename contains invalid characters. So, I've re-named by design twice and it tells me that it contains invalid characters.

I also noticed in the path name to retrieve my design that it says: "C:\fakepath\..." and I'm wondering if it's that that is screwing with the uploading.

So...helpz plz! hehe :D Thank-you.
8Comments
  • image zipper
    57 weeks ago
    "fakepath" is normal, you can ignore that part :)

    Be sure that your file name only uses normal alphabet characters A through Z (no accents or symbols) and try it again, that usually fixes the problem.
  • image
    57 weeks ago
    Also no spaces... That seems to cause it as well
  • image
    57 weeks ago
    Okay you guys thank-you for the help. :)
  • image
    57 weeks ago
    I'm having the exact same problem! My title has no numbers or symbols, just letters. I tried with no caps, no spaces, no caps and no spaces but it keeps saying, "Whoops. Upload filename contains invalid characters." Not sure what to do...
  • image
    47 weeks ago
    I am having the same problem as well, what the heck is going on?
  • image zipper
    47 weeks ago
    Cydneykins said: I am having the same problem as well, what the heck is going on?


    Please make sure your file name doesn't have any spaces (or non-standard characters) in it. If this does not fix the problem, email [email protected] and we can take a closer look.
  • image
    26 weeks ago
    yea, same here! I've followed all the guidelines and there's still a problem.
  • image
    26 weeks ago
    Actually, wait! I took away the spaces in the file name and it worked! thanks, all!

    =)


Back to Top