Back to forum
image
rss 75 weeks ago
The image I'm using is totally to the specifications, but it still won't load. I'm vexed.
10Comments
  • image
    75 weeks ago
    that's odd... didn't you just have one a cowboy looking thing? maybe if you have spaces in the file name? I had that issue with a submission couple days ago, could be a similar issue.
  • image
    75 weeks ago
    I did and it's funny that you would know that. My Avatar worked fine until I tried to connect through Facebook (which didn't work) and then it deleted the image. I would just start over from scratch, but I have already submitted art through this profile and I'm pretty attached to this nae. It's pretty awesome.
  • image
    75 weeks ago
    Hmm... I had mine all set when I setup the facebook link. Yea maybe email them directly? I hope you get it sorted out.

    As for knowing that, I check this forum everyday so I know the few people who post.

    I wish more people were active on it, I even gave a suggestion in the "Welcome Sam" topic to expand the forum to include discussions on the various fandoms so people are more likely to spend more time here.
  • image
    27 weeks ago
    I'm having the same issue uploading an avatar. My artist one worked fine, but I can't get the reg one to work. I upload the image, 50x50 and no spaces and all, then when i hit "save" i get a blank page and my avatar hasn't uploaded at all.

    Also vexed.
  • image
    26 weeks ago
    Hi,

    I have been having an issue identical to yours, MCeleste, emailed TeeFury about it back in late 2013, after some brief correspondence I was told my issue had been forwarded to the "site engineers", and never heard anything after that. I have tried on 3 different browsers now, and my machine is an eight-core beastie that is less than 3 months old, so it's definitely not that.

    So TeeFury are definitely aware of the issue, just not willing to do anything about it, I'm afraid.
  • image
    26 weeks ago
    I just found I'm having the same issue. I tried 2 different images to because I thought it might be something up with the first. No changes are made to the profile if I include an avatar image. Don't include it and it saves fine.
  • image
    25 weeks ago
    Same issue here. Although everything is corresponding with the specifications, I get the same blank page.
  • image
    15 weeks ago
    I'm also having issues uploading an avatar and receiving a blank page. I've tried different browsers and different files for avatars, but so far no dice.
  • image
    14 weeks ago
    Same problem here the second artist avatar works but not the 50 x 50 one.
  • image
    13 weeks ago
    The upload step never occurs for me. I get Explorer opening an File Upload menu when I click browse. I go to my file and click open but the File Upload menu closes without doing anything.


Back to Top